glömmer bort att skriva jag!

Fasen glömmer bort att skriva här jag...Den här veckan har varit bra tycker jag..i måndags var jag till sandviken och lunchade med verran alltid trevligt att träffas lite=)

på tisdag var jag o mumman och småttingarna i valbo och shoppade party kläder=) vi hittade faktist båda riktigt snygga! vi har ju lite party planer på G här fram över=)

onsdag blev det en lunch på hanssons med syster o hennes kids. Oliwer var med han oxå, han är så himmla go nu=) en riktigt mammig kille det=)..va gott med räksallad, älskar den vitlöks såsen som dom har! skulle kunna äta den med sked jag.

 och idag är det alltså torsdag och i dag är det städa dag för min del! Isac är på dagis och oliwer sover ute i sin vagn, och Ninja ska till storvik till sin dagmatte..en helt underbara person som hjälper oss med ninja ibland, gud värt!!

Å älsklingen... som stressar på jobbet...fy tycker synd om honom...önskar han kunde va ledig mer..

Dags o planera upp halloween helgen lite.. sandra o micke kommer ju..lär skrämma upp dom ordentligt när dom vågat komma till hofors=) ska bli riktigt trevligt! undra vad vi ska bjuda på för gott då? hm.. nu lär jag planera!  kramizar


Envishet och en jävla stark vilja!


Tråkig måndag vare då..håller på o få nå fel på en liten sork på så där snart 2år som vi bestäma allt här i huset! skriker och gormmar om han inte få det han vill.. han lär va inne i någon sorts trotts nu..dryg har han väl alltid varit men så här oh... andas in och andas ut, o räkna till 10 är vad som gäller.. här var han mindre men envisheten syns bra eller hur?

Fundrar på vad man kan göra en måndag som syssel sätter 3barn? Syster skulle iaf komma förbi nu..får se vad vi gör...




gävle idag

I kväll ska jag och älskling in till gävle o shoppa, käka, gå på bio=) barnen lämnar vi hos mamma och pappa. Ska bli skönt en kväll bara jag och älskling...det behöver vi, kan bli väldigt intenssivt ibland med barnen..så man behöver vara lite ensam då o då.

Riktigt rusk höst väder ute idag...ush håller mig nog inne som det känns nu..lär väl ut en snabbis iaf med hunden...sen blir det nog dammsuga o torka golven tror jag...


då var helgen slut

Då var även denna helg över då.. i lördags var vi i skogen o grillade korv med ungarna och hundarna=) Ninja belv så tilll sej när hon såg vattnet att hon hoppade i ...och drog mej med sig.. tur jag bara doppade foten, det var inte skönt! plus att jag skrapade upp handen och flög på rumpan och lortade ner mig... hundfan!! Gott vare med korv iaf.

Senare på kvällen blev det potatisgratäng och fläskfile mmm gott som tusan blev det=)
Och i¨dag har isac haft feber..han är jätte snorig och hostig..stackarn. inte lätt o börja på dagis med alla bakterier..så idag fick vi pyssla lite hemma.. på passa vi på och möblerat om hela övervåningen, alla har bytt rum med varandra utom Isac...han får behålla sitt lilla söta nalle puh rum ett tag till =) så nu har grabbsen egna rum. Nöjda blev dom stora iaf.

Hoppas det blir någon söndags film..så man kan slappa framför tv.. kramizar


I morgon är det äntligen fredag=)

skönt att det är fredag i morgon! då slutar älskling tidigt, undra vad vi o barnen ska hitta på då?..något blir det ialla fall..något skoj ska vi nog allt hitta på.

idag knäppte isac o casper kort på dagis, alltid lika kul tycker jag..vi fixade frilla på morgonen och iallafall casper blev nöjd, isac brydde sig inte så mycket han.

oliwer o jag var på öppna förskolan idag oxå och lekte o sjöng lite=) roligt
efter det blev det en sväng runt hammar dammen med malin o mumman, det var riktigt skönt!

Dags o natta resterande barn..bara en som redan ligger
kram kram



 


helt underbart...

Stressigt blev det i morse kan jag lova...klockan var 8.30 när vi kom ner, alltså blev det panik 09.00 skulle båda Casper o Isac vara på dagis.. men men så kan det bli ibland..oliwer var vaken en timme i natt då han tyckte det helt enkelt var morgon då fast klockan bara var 1.. skyller på honom att vi sov över..vad grinig jag blev .. var så jäkla trött.. kunde inte sova först när jag la mig och sen precis när jag äntligen håller på att somna ..hör man lillen ropa... bara ner o göra välling det..
Älskling och jag håller på o planerar en barnledig helt här fram över bara han o jag =) ser jag fram emot!

När vi lämnat barnen på dagis åkte jag o oliwer till öppna och lekte lite..sen var det bara hem o lägga oliwer i vagnen så somna han direkt..

Nu väntar jag på kaffe besök utav malin blir väl snacka lite skit nu då=)





kanel bullens dag =)

japp bullar fick man utav mamsen gott gott.. syster kom oxå med sina 3små o fikade , gott gott! bjöd på dom populära kokosbollarna som jag inhandlade på rättviks marknade.. mycket mer blev det inte=) hehe, var ju så kallt på lördagen så det blev inte så länge i rättvik.

Jaha...det var den söndagen det.. och i morgon ska gubben jobba...tråkigt...undra vad jag och kidsen ska hitta på? Vad har man gjort utav den här dagen annars då?..inte mycket...varit hemma och fixat o grejat lite..ville möblera om men det blev inget av det..gick ialla fall hammar dammen runt med vilda .. det var skönt och känns ju alltid så bra när man ser hur mycket hund uppskattar promenaden=)

får se om det blir något att se på tvn då..någon film. Jag och älsklingen ska iaf basta lite i kväll innan man lägger ner huvudet på kudden...

kramizar på er..




kläder, kläder och åter kläder

I går jag vag och älskling i Gävle och yra... letade ytterkläder till barnen... hittade inte så mkt men en mössa till Olie med Smurfar på jätte söt=) en jacka till Isac svart/vit rutig..kanske inte den bästa färgen på en jacka åt en 2åring, men den va så fin så jag kunde inte motstå..köpte lite annat smått och gott oxå.

Innan vi åkte hem käkade vi gott gott på churtch street eller hur det stavas..Isac tyckte det var rätt spännade glodde som tusan på alla och allt skit som faktist finns där!
när ungarna slängts i säng hemma blev det kolla film med älskling...skönt o slappa framför tvn

Idag ska vi nog åka på rättviks marknaden.. synd att väderet inte är bättre.. men kanske kommer lite sol senare klockan är ju inte så mycket än..se om man köper några kokos bollar =)=) kanske syster o käre mor törs komma på en kaffe!!??

nä nu ska jag gå o klä på lite barn, kram kram


RSS 2.0