Nu blir Dom små glada=)



I dag har Isac fått en Sandlåda, älskling byggde en blev jätte fin, lagom stor perfekt. Så i morgon blir Isac nog glad när han ser vad som finns, han älskar att gräva i sandlådor=) kan roa sig länge länge och det är ju skönt om han kan sitta stilla som omväxlig! Tänk att du redan blivit så stor + att du är storebror..
känns som du nyss var sånn här lite plutt ,se vilken sötnos



Vart lite fiskning med grabbzen oxå idag, skönt med naturen då mår jag bra...sitta och kolla på vattnet ger ett visst lugn i kroppen tycker jag..

kramizar


Dags att uppdatera lite kanske

Har inte orkat skirva något nu på ett tag.. vad har hänt då? ja inte så mycket.. vi var iväg och åkte båt med ungarna till eckerö..vi hade inte sagt vart vi skulle så det blev en överaskning för dom när vi skulle kliva på båten=) skoj o se deras miner... Annars har det varit lugnt i veckan .. Gubben har byggt staket, så nu kommer inte Isac ut någonstans! Han är ju överallt o river i precis allt o inte är han rädd för någonting heller. Tror han är starkarst, störst och bäst undra vem han ärvt det ifrån..kan det va pappa?

varit i valbo oxå i veckan o slösat bort lite pengar..typiskt att man hittar så mycket fint till ungarna men inget till en själv o jag som knappt har några kläder...har ju varit gravid i nästan 2år på raken så då var det sköna kläder som gällde =) få jobba på det där med o shoppa haha

idag var vi ute o gick en riktigt lång sväng, skönt o få röra på sej, synd att inte väderet var bättre bara.

Nu ser jag fram emot på lördag då är det tjej fest hos mumman=) ska bli askul!!!
nä nu lär jag gå o ta upp Oliwer som inte vill ligga på golvet

kram på er alla


ute o svängt.

Varit ute och åkt nu igen..va en sväng till dollar tycker det kan finns lite små roliga saker där ibland plus att dom har billiga hundben..är ju as dyrt på prix..oxå äter Ninja upp dom på 1 dag...
Sen var vi o hämtade vilda hos dons mamma men oj vad glad vilda blev att vi kom=) inte sett henne på 2veckor nu.. annars håller älskling på o sågar fram virke till staket som vi ska sätta upp..har en jävla damm som e livs farligt för ungarna..
nä nu blire hyra film på time hej hej


Grillning!

Är så gott med grillat skulle kunna äta ihjäl mig jag=) och jag som ska b*a*n*t*a ..aja blir sen det.. grillade med Malin plus familj igår. Potatis gratäng blev det till och sallade med feta ost i som mammas casper älskar..brukar komma på det på affären när jag ska handla o tänka på casper.

I dag var det då super trist.. vad ska man hitta på...? det e ju söndas så då e det dags för oss att bli 4...
Få se vad som händer.. något brukar alltid dyka upp , impulsiva familjen , det är vi det=)

bye bye dags o underhålla barnen


Birka Paradise=)

Åh vad härligt vi har haft det jag o älsklingen!! åh vad skönt utan barn (om man nu får säga så) .
såg massa folk som släpade o gnällde på sina barn...Don och jag bara satt och log åt varandra=) för vi visste att våra hade det bra där dom var.. fan vilken fin båt paradise är alltså! vi fick resan i bröllopps pressent så det var helt perfekt en svit och många drinkar blev det=) jag och Don, ett kärt minne för livet! Solning på sol däck och utsikten är ju underbar, så fint i skärgården...

En sån resa blir det snart igen kan jag lova, fan vad vi hade skoj! blev ett x antal red bull vodka kan jag lova o teqila!  Nästa gång släpar vi med 2 törsiga pratkvarnar oxå=)

ha det bra kram!!!

Stockholm

Skönt o vara hemma igen, stor staden är ingen för mig=) folk överallt ,man lär trängas och akta sig hela tiden..och inte tala om trafiken o alla jäkla stopp ljus...allt tar sån tid, men vi hade trevligt iaf=) trotts lite gnäll från 4 barn.  Hotell vistelsen gick kanon vi hade ett så kallat familje rum...2 dubbel sängar och en spjälsäng kunde dom fixa fram..oliwer fick slagga i vagnen han.. Isac gjorde som han brukar göra...bajsade ner hela sängen där..snacka om pinsamt..Oliwer väkte typ hela familjen på natten 1gång men alla somnade om igen..visst är det underbart med ungar?! Älskar dom allehopa så mycket så hjärtat värker ibland!!

Skansen, junibacken och vasa museumet besökte vi på två dagar.. junibacken var verkligen mysigt men vad mycket folk det var där alltså! först fick vi stå i kö i typ 45min innan vi ens kom in..och stå där i kö med 4barn som är otåliga och vill in på en gång..men det gick bra faktist lär jag säga.. Isac fick "bara" några psyk utbrott haha!!


Casper o Samuel är så duktiga..ibland tar man dom för att vara äldre än dom igentiligen är!!!

På torsdag blir det jag och älskligen bara på kyssning!! Ska bli helt underbart!!





Tänk vad lillen får stå ut med

Tänk att det ska vara så svårt att vara en snäll store bror... inte får lille bror låna nåra saker, inte får han ligga i fred på golvet, för då ska brorsan nästan sitta på honom...och poff så får han något i skallen...
det som inte skadar härdar väl eller ?

idag ska vi fixa gunställning till barnen, vi bor ju mitt emot en lekpark men tyvärr så finns det ingen bebis gunga.
Tur att älsklingen min köpte bilen vi var o kollade på igår i avesta..så vi fick drag på bilen plus att vi slipper åka någon mer stans ocjh kolla på fler bilar=)  men först blir det väl vaxning o polering utav nya bilen..skitiga matta bilar är ingen som min gubbe diggar!

ha det bra kram kram


Jag skriva blogg haha=)

Nja.. kanske inte riktigt min grej, men ska göra som alla andra och ge det ett försök..får se om det rinner ut i sanden eller inte. Kanske är riktigt kul vem vet =) !!

Regn Regn Regn det är väl trevligt nu när gubben har semerster och allt! Men men får se fram emot nästa vecka och hoppas på lite sol då när grabbarna Casper o Samuel kommer för då ska vi göra något skoj med dom! 

Idag blir det inte så mycket.. lär hänga på gubben o kolla på bil igen.. han har ju sålt sin söta golf! så nu är  han ute efter något nytt, igen!
                              


Välkommen till min nya blogg!

Ska försöka mig på detta även jag... här kommer jag skiva om min vardag allt ifrån min tankar funderingar min familj barn gubbe husdjur ,ja hela kittet!!


RSS 2.0