Sjuka barn=(

nu var det längesen jag skrev här, har varit lite mycket på sistone. Just nu är små grabbarna sjuka..Minstningen har feber och Isac har stukat sitt ben.. Så helgen har varit väldigt lugn. Så jävla typiskt att detta skulle hända isac nu när han kommit in sig så bra på dagis, nu blir han ju borta ett tag ..hoppas han inte kommer av sig..men han är på bättrings vägen iaf! Idag blir det försöka städa detta hus, om det går med gnälliga barn.. lillen vill ju gärna sitta me mamma nu när han e sjuk hela tiden..stackarn Älskling håller på och målar om i tv rummet så bara det gör att det ser extra stökigt ut, men fint blir det! allt blir vitt tak, fönster foder, och väggar. men en fond väg ska vi ha hade vi tänkt..vad det blir vet ja inte än=) Tur man har en man som är händig och kan saker!!! måla är han ju proffs på det vet väl alla=) stolt över dej älskilig!!! Dags och kolla upp vad busungen gör i köket, river han kanske i lådorna eller så sitter han väl på köksbordet som vanligt. bus är det alltid på gång när det är tyst! Kram på er !!!

Dagis dags

Isac börjar på dagis, Don håller på o skolar in honom den här veckan, kan lova att ungen behöver aktiveras oxå få Oliwer lite ensam tid med mamma.. det behöver han.. Var till öppna förskolan med oliwer idag och lekte lite. syster var oxå med och bebisen utan namn, stackarn..oliwer var inte på nå vidare lekhumör..11.30 gick vi hem i regnet..=) skönt o röra på sig iaf! Vi håller på o gör om i tv rummet, har köpt en ny tv möbel blev halv nöjd med den ärligt talat..nu är det drags för lite dammsugning och plock lite här hemma medans småttingarna sover.. bye bye

kläder?

var till valbo idag, varför kollar man bara efter barnkläder? varför hittar man enbart kläder till barnen?.. har skit svårt att köpa kläder till mig själv nu för tiden..tycker det är tråkigt att prova mm...bättre o handla på nätet=) tvingade iaf in mig själv på några affärer..hittade någon tröja iaf..hade 4barn med mig oxå så då kanske ni förstår att man inte orkar så många timmar=)

helgen!!

jaha då var det måndag igen då oc älskling är på jobbet..känner för att hitta på något men skulle ju behöva städa detta hus..orkar inte! Den 17/8 flyttar våran Ninja på prov =(..Don är ledsen men jag känner att jag inte orkar hålla på..tänk om isac skulle hamna emellan dom när dom bråkar uhhh.vill inte tänka tanken!hon funkar ju inte ihop med vilda..tre gånger har Ninja huggit vilda så hon har skadats sig nu..sisst var det tassen..så gumman hoppas runt på tre ben..ser rätt roligt ut när vi e ute med henne, taskigt o skratta med det ser så skojjigt ut! skönt ändå att älskling äntligen har insett att detta är ohållbart.. I fredags var vi upp i Edsken med jessica o andreas skoj o umgås!! var rätt mycket folk där tycker jag o trubaduren var väl okej. tack för det jessica=) får väl ta en utgång framöver oxå så gubbarna blir nöjda=) på lördagen var det furuvik på tapeten, väderet var kanon och det var en trevligt dag=) det isac tyckte var skojigast var nog att klappa jetterna och åka bil på tivoliet. jaja det var lite om helgen det....nu ska jag gå o roa Isac kram!!!

Gott Gott

jag o älskling var på churtch street igår och käkade i gävle, Firade tydligen 1månad gifta igår ,haha det hade vi inte tänkt på var mamma som sa det=) Undra vad man ska göra idag då? åka till s-viken kanske och träffa verran var ju ett tag sen..få se.. måste hitta på något Isac är så dum mot oliwer tycker han att det är tråkigt så börjar han jävlas. biter honom i händerna och slår honom..ungen skrattar alltså när jag skäller på honom! vad ska man göra??? varför vill han vara dum? Blir så arg på honom, stackars oliwer blir jätte ledsen...tur han ska börja på dagis snart, han behöver det verkligen..nä dags o göra något vettigt, kram

Nu får det vara nog!!

Nu får det faktist vara nog med alkohol på ett jävla ta och ska det bli något blir det några cider sen stopp! För fy tusan vad bakis jag var i söndags...brukar alltid klara mig jag, men inte denna gång. Var nog all blandning som gjorde det, skyller på dej mumman=) nä då skoja bara.

Men vi hade jätte roligt hemma hos mumman grillade och pratade massa skit! Alla blev nog bra dragna även malin faktist haha=)  sen gick vi på depå men där var det dött som på kyrkogården. Fick ju dansa lite iaf=)
nästa blir hos jessica det har hon lovat eller hur jessica? Det ser vi fram emot, men då blir inte jag svampen som jag brukar vara! idag blev det en prommis ner till bruket med syster o barnen svettigt värre


RSS 2.0