hur svårt ska det va?

Ska det behöva ta 5v o laga en bil? hoppas vi får tillbaka den idag,dom sa slutet på den här veckan...har varit drygt som fan att inte ha någon bil när barn ska till dagis mm..osså vill man ju inte sitta hemma heller...tar ju lite tid att gå härifrån...när man har tider o passa blir man bara stressad...tycker inte om att dryga på andra folk..dom har liksom nog med sitt.
tråkigt är det när vi bara har saab:en oxå för då kan vi inte åka någonstans när vi har alla barn..får inte plats=( så ja hoppas dom ringer idag!

var till HC igår o fick en kur pencelin(hur det nu stavas?) tur jag hinner äta klart innan kryssingen iaf.

mys med fredag, blire laga något gott till familjen o mysa hemma=) nä nu ska jag städa upp här hemma så det är fint tills älskling kommer hem.
älskar min familj SÅÅÅÅ, är så glad att ni finns i mitt liv DON CASPER SAMUEL ISAC OLIWER


kramen


längtar =)

läääängtar så till den 28/11! Behöver komma hemifrån känner jag...bort från den här vardagen och ladda upp batteriet eller hur man ska säga=) vi ska iaf åka på kryssning med maria o jani..dom skulle åka så då hakade vi på, ska bli super kul! vi ska åka in på onsdag jag o maria o betala resan. vi får lyx hytter faktist=)

håller på o planerar när jag ska börja jobba...var upp till jobbet och förlängde mamma ledigheten till augusti nästa år..tänkte först vad skönt..men när jag tänkt efter vill jag nog tillbaka tidigare,blir för långt..kanske älskling kan va hemma...får se hur det blir...oliwer ska iaf inte börja på dagis förrän i augusti/september

just jaa, den 26 ska ja ut med jobbet oxå, det hade jag glömt..får se vad dert blir för trevlig då=)

                                                       Kram


RSS 2.0